Home » R » Ronny Inc »

Ronny Inc - Hu Jeg Aldri Far Chords

Artists:  A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z # 

Hu Jeg Aldri Far Chords

(ver. 1)
Ronny Inc
Hu jeg aldri får.
Ronny Inc™


[G5]Han fant sin hjertens kjære på en [C]bortgjemt plass, i en [Dsus4]skitten [D]del av [G5]byen. Der hvor [C]ingen helter [D7]går. (Om de ikke [G5]må).
[G5]Hun hadde grønne øyne som [C]stirra på hver[Dsus4]andre [D]klart som [G5]lyn.
Og [C]langt, lyst, krølla [D7]hår. Som [H7]flommer når`a går, som en:
[Em]Gud bortover [Dsus4]gulvet for og [C]kjøpe seg en [G5]til, imens han [C]sitter stivt og [Dsus4]presser [D]frem et [G5]smil.

Hun har [Em]gull på alle [D]fingra, og a` [C]svaier når`a [G5]går og han [C]døpte henne [Dsus4]Hu jeg [D]aldri [G5]Får.

[G5]Hun gikk på høye hæler, [C]fløyelsmykt og med en [Dsus4]Pall Mall [D]tredd i [G5]kjeften. For å [C]finne seg en [D7]plass. (Ved en grepa [G5]kar).
[G5]Han kasta lange blikk som [C]lengta litt og tenkte ”[Dsus4]Har jeg [D]mista [G5]teften”.
Som jeg [C]arva av min [D7]far. Som en [H7]real hore-bukk var. Og hun:
[Em]Snudde seg i[Dsus4]mot han og [C]sendte han et [G5]smil,  og [C]hvisket hest: ”Jeg [Dsus4]vet nok [D]hva du [G5]vil”.

Hun har [Em]gull på alle [D]fingra, og a` [C]svaier når`a [G5]går og han [C]døpte henne [Dsus4]Hu jeg [D]kanskje [G5]Får.

[G5]Praten går om løst og fast om [C]utroskap, be[Dsus4]gjær og [D]kama [G5]sutra. Og om de [C]kanskje kan bli [D7]to. (For en liten [G5]stund).
[G5]Så går de arm i arm ut i [C]sommernatta [Dsus4]kåte [D]og be[G5]dugga.
Og [C]møtes munn mot [D7]munn. Under [H7]månen full og rund. Og han:
[Em]Presser henne [Dsus4]til seg, hennes [C]bryster mot sin [G5]kropp. Han er så [C]yr og tent at han [Dsus4]nesten [D]kaster [G5]opp.

Hun har [Em]gull på alle [D]fingra, og a` [C]svaier når`a [G5]går og han [C]døpte henne [Dsus4]Hu som [D]jeg snart [G5]Får.

[G5]Så kommer da`n derpå, han tar [C]ømt farvel og [Dsus4]kysser  [D]a` på [G5]kinnet. [C]Kanskje vi sees [D7]igjen. (Hvis det har seg [G5]sånn).
[G5]Hun smiler godt fornøyd over [C]nattens fangst og [Dsus4]varmer [D]seg på [G5]minnet.
Så [C]slår a` øya [D7]opp. Og kjenner [H7]angsten i sin kropp. (Så ser`a).
[Em]Skremt mot smykke[Dsus4]skrinet der er det [C]ingenting i[G5]gjen. Det er ikke [C]lett i dag å [Dsus4]finne [D]skikkelige [G5]menn.

Og han har [Em]gull i hele [Dsus4]jakka og [C]gliser der han [G5]går og han [C]døpte henne [H7]hu…….. som hadde [Em]gull på alle på alle [Dsus4]fingra og som [C]svaia når a [G5]gikk og som [C]bytta det mot en [Dsus4]helt [D]alminnelig [G5]… Som hadde [Em]gull på alle på alle [Dsus4]fingra og som [C]svaia når a [G5]gikk og som [C]bytta det mot en [Dsus4]helt [D]alminnelig [G5]pikk.
            
Submit corrections

↑ Back to top | Tablatures and chords for acoustic guitar and electric guitar, ukulele, drums are parodies/interpretations of the original songs. You may use it for private study, scholarship, research or language learning purposes only